Behaal twee BCS certificaten binnen één week

Practitioner & Foundation Summerschool

Wil jij je verder ontwikkelen als business analist? En dat aantoonbaar kunnen maken? Wij geven je tijdens de summerschool de mogelijkheid om twee BCS certificaten te behalen binnen één week. Je start de week met de BCS Business Analysis Practice en eindigt met de BCS Foundation in Business Analysis. Zo ben je na deze week al op de helft om het BCS International Diploma in Business Analysis te behalen.

BCS Foundation & Practitioner Summerschool 1

Opleidingstraject – BCS International Diploma in Business Analysis

Om het BCS International Advanced Diploma in Business Analysis in ontvangst te mogen nemen, zijn er verschillende eisen waaraan je moet voldoen. Zo moet je over het BCS International Diploma in Business Analysis beschikken, minimaal 5 jaar ervaring hebben in Business Analysis en een bijdrage hebben geleverd aan de bredere BA-gemeenschap bijvoorbeeld door middel van initiatieven intern in een organisatie of door betrokkenheid bij externe BA-groepen.

Daarnaast doorloop je een compleet opleidingstraject. Het traject bestaat uit meerdere modules (cursussen), die ook los te volgen zijn. Nadat je alle certificaten hebt behaald, volgt de voorbereiding op het mondeling examen en het mondeling examen zelf.

Alle cursussen zijn geaccrediteerd door de British Computer Society (BCS).

Meer weten over het diploma?

Neem direct contact met ons op via het contactformulier hieronder.

  * Verplicht in te vullen velden.

  welcome, enjoy your coffee

  Waarom Le Blanc Academy:

  • Persoonlijk advies
  • Gemiddeld gewaardeerd met een 8+
  • Gecertificeerde docenten uit de praktijk
  • Officieel gecertificeerde cursussen

  Mogen we meedenken met jou over jouw koers?

  Wil jij sparren over jouw koers? Meer weten over een specifieke cursus of een diploma? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan direct contact op!

  Marieke
  Marieke de Vries