Informatiesessie opleiding Solution Architect

Gecertificeerd Solution Architect worden

De inschrijvingen voor de nieuwe groep voor de post-HBO opleiding Solution Architect, die op 3 april 2023 van start gaat, zijn geopend! Daarom organiseren wij op donderdagavond 16 februari 2023 en op dinsdagavond 14 maart 2023 van 17:00-19:00 twee informatiesessies. De docent informeert belangstellenden over de opleiding en krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen. De informatiesessies worden gehouden op het kantoor van Le Blanc Advies (Papendorpseweg 99 te Utrecht). Bij interesse kan je je contactgegevens mailen naar info@leblancacademy.nl.

 

Al geruime tijd constateert de markt een tekort aan kwalitatief goed opgeleide solution architecten. In de markt bestaan diverse fragmentarische cursussen die gericht zijn op een enkel aspect in de architectuurketen. De opleiding Solution Architect bij Le Blanc Academy is daarentegen een complete, samenhangende en praktijkgerichte post-HBO register opleiding die na het behalen van het diploma leidt tot registratie in het abituriëntenregister van CPION.

 

De doelgroep voor deze opleiding zijn professionals die de ambitie hebben Solution Architect te worden of het al zijn, maar nooit een opleiding daarvoor hebben gevolgd. Wel is het van belang dat je minimaal vijf jaar werkervaring in het IT werkveld hebt.

solution-architect
welcome, enjoy your coffee

Waarom Le Blanc Academy:

  • Persoonlijk advies
  • Gemiddeld gewaardeerd met een 8+
  • Gecertificeerde docenten uit de praktijk
  • Officieel gecertificeerde cursussen

Mogen we meedenken met jou over jouw koers?

Wil jij sparren over jouw koers? Meer weten over een specifieke cursus of een diploma? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan direct contact op!

Marieke
Marieke de Vries