Kennissessie Business Architecture

Ben jij in het bezit van een BCS-certificaat en wil je hier meer uit halen? Kom dan naar onze BA Kennissessie op 7 november 2019!

Met BA Kennissessies biedt Le Blanc Academy je een platform om met vakgenoten kennis te delen en je eigen kennis te vergroten. Met interactieve sessies en presentaties over actuele thema’s haal je samen met je vakgenoten het meeste uit je BCS-certificering. Er zijn meerdere kennissessies per jaar en de volgende vindt plaats op donderdag 7 november 2019 bij Aristo in Utrecht. Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom om een hapje mee te eten en om 18.00 uur start de bijeenkomst.

Thema

Business architecture kijkt met een strategisch-tactische blik naar organisaties. Deze blik is onmisbaar is voor het goed en effectief uitvoeren van de strategie. In de training Business Architecture leer je de modellen en technieken waarmee je voor het management een bron van inzicht en overzicht bent, en rechterhand bij strategisch veranderingen. Maar dat is de theorie, hoe pas je architectuur in de praktijk goed toe en hoe is de samenhang met business analyse? Jeroen en Wouter zullen deze avond de samenwerking tussen architect en analist bespreken, ieder vanuit zijn eigen perspectief. Zij zullen het pad van concept naar realisatie als rode draad gebruiken om diverse aspecten van deze samenwerking te bespreken.

Sprekers

Le Blanc Advies

Docent Jeroen Ekkelenkamp
Jeroen Ekkelenkamp
Jeroen is trainer bij de Le Blanc Academy. Daarnaast voert hij voor Le Blanc Advies opdrachten uit als (business) architect met brede ervaring in het ontwikkelen van bedrijfskritische systemen. Jeroen beschikt over sterke analytische vaardigheden en weet deze te combineren met bedrijfskundige kennis en technische vaardigheid.

Accedis

Wouter Nieuwenburg
Wouter Nieuwenburg
Wouter Nieuwenburg werkt als business analist voor Accedis, op dit moment is hij al bijna twee jaar ingezet bij het UWV. Wouter heeft een deel van zijn BCS opleiding bij LeBlanc Academy gedaan, hij is als een van de eersten in Nederland bezig met het assessment voor het Advanced Diploma in Business Analysis.

Kennissessies

Geen trainingen

Geïnteresseerd? Schrijf je in!

Voor wie?

Voor iedereen met een BCS-certificaat of een ISEB-certificaat.

Wanneer?

donderdag 7 november
Inloop vanaf 17.00 uur
Start programma 18.15 uur

Waar?

Aristo Utrecht
Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht

Programma

  • 17u00 – Ontvangst (met broodje)
  • 18u15 – Presentatie door Jeroen Ekkelenkamp
  • 19u00 – Presentatie door Wouter Nieuwenburg
  • 19u20 – Pauze
  • 19u45 – Interactieve sessie over Business Architecture