Summer School
Agile Business Analysis & Masterclass

Volg tijdens onze Agile Summer School eerst de advanced module Agile Business Analysis van het BCS International Advanced Diploma in Business Analysis en sluit vervolgens aan bij onze eerste Masterclass ‘Agile’. Al het Agile BA-certificaat behaalt? Of alleen interesse in de Masterclass ‘Agile’? Schrijf je dan los in voor alleen de Masterclass (beperkte plaatsen beschikbaar). Schrijf je nu in voor één van de Summer School activiteiten en ontvang per activiteit een zomers cadeaupakket!

Onze Summer School combinatie-aanbod: De cursus Agile Business Analysis én de Agile Masterclass voor €2.345,-

Brochure ABA

Agile Business Analysis

01 – 03 juli 2019 | €1.945,- | Samen voor €2.345,-
Bedrijven kiezen meer en meer voor een agile manier van werken. Het is een slimme manier van werken en zinvol voor jou, de business analist, om te weten hoe je kunt bijdragen aan het succes van Agile-projecten. In de training Agile Business Analysis leer je om nieuwe agile vaardigheden toe te passen binnen een true-to-life business analyse scenario.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in!
Book Cover Agile and BA
Brochure ABA

Masterclass ‘Agile’

04 juli 2019 | €550,- | Samen voor €2.345,-
Leer van onze professionals tijdens de Agile Masterclass en verdiep je samen verder in de technieken die je tijdens de cursus Agile Business Analysis geleerd hebt. Kom je met meer collega’s? Je ontvangt dan €100,00 korting voor elke 2e deelnemer van dezelfde organisatie.

Tijdens de masterclass zullen in interactieve sessies een drietal thema’s worden behandeld waarover wij in de trainingen en in ons dagelijks werk regelmatig vragen krijgen. Deze thema’s zijn: Agile in een niet agile organisatie; Product owner vs. Business analist; Agile requirements.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in!

Waarom Le Blanc Academy Summer School?

Leren tijdens de rustige zomerperiode
Voor professionals, door professionals
Doorgangsgarantie
Ontvang een zomers cadeaupakket gratis
Cursus Agile Business Analysis én Agile Masterclass voor €2345,-

Geen trainingen

Summer School
Foundation & Practitioner in Business Analysis

Volg tijdens onze Foundation & Practitioner Summer School de BCS-cursussen Foundation in Business Analyse & Business Analysis Practice in vijf in plaats van zes dagen. En haal zo in één week twee van de vier certificaten van het BCS International Diploma in Business Analysis! Schrijf je nu in voor één van de Summer School activiteiten en ontvang per activiteit een zomers cadeaupakket!

Onze Summer School combinatie-aanbod: De cursussen Foundation in Business Analysis én Business Analysis Practice in vijf dagen voor €2.990,-

Brochure Foundation in Business Analysis

Foundation in Business Analysis

26 en 27 augustus 2019 | Samen voor €2.990,-
De BCS-cursus Foundation in Business Analysis vormt een uitstekende introductie in business analyse en geeft deelnemers basiskennis die verder uitgebouwd wordt in de andere cursussen van het BCS-diploma in business analysis. Tijdens de Summer School wordt deze cursus in twee in plaats van drie dagen gegeven!

Business analyse is de discipline die organisaties helpt om de juiste keuzes te maken, keuzes die nodig zijn om effectief en efficiënt te reageren op veranderingen. De cursus gebruikt het business analyse procesmodel als kapstok voor een breed scala aan technieken. Deze technieken helpen de business analist zowel bij de analyse van de organisatie en haar omgeving, als bij de communicatie met de stakeholders om te komen tot een goed en onderbouwd advies.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in!
Brochure-Business-Analysis_Practice-GR

Business Analysis Practice

28, 29 en 30 augustus 2019 | €1.695,- | Samen voor €2.990,-
Business analyse is een breed vakgebied waarin veel verschillende technieken en modellen je helpen om inzicht te krijgen en overzicht te houden. Tijdens de cursus Business Analysis Practice behandel je verschillende casussen, waarbij je de theorie in de praktijk leert toepassen en tegelijkertijd analytische en praktische vaardigheden opdoet.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in!
Book Cover BA

Waarom Le Blanc Academy Summer School?

Leren tijdens de rustige zomerperiode
Voor professionals, door professionals
Doorgangsgarantie
Ontvang een zomers cadeaupakket gratis
BCS-cursussen Foundation in Business Analysis & Business Analysis Practice voor €2.990,-

26aug(aug 26)09:0028(aug 28)17:00Business Analysis PracticeSummer School

31aug(aug 31)09:0001sep(sep 1)17:00Foundation in Business AnalysisSummer School | In 2 dagen!Aristo Utrecht Docent: Geertje Appel