BCS International Diploma in Business Analysis

Wil jij je verder ontwikkelen als business analist? En dat aantoonbaar kunnen maken? Bij de Le Blanc Academy heb je de mogelijkheid om twee internationaal erkende diploma’s in business analyse te behalen. De eerste is het BCS International Diploma in Business Analysis (deze pagina) en de tweede is het BCS International Advanced Diploma in Business Analysis. Samen vormen zij het complete ontwikkeltraject voor business analisten.

bcs-international-diploma-business-analysis

Opleidingstraject – BCS International Diploma in Business Analysis

Om het BCS International Diploma in Business Analysis in ontvangst te mogen nemen, doorloop je een compleet opleidingstraject. Het traject bestaande uit meerdere modules (cursussen), die ook los te volgen zijn. Nadat je alle certificaten hebt behaald, volgt de voorbereiding op het mondeling examen en het mondeling examen zelf.

Core modules

BCS Requirements Engineering (3 dagen) of je bent al IREB Foundation-certified

Alle cursussen zijn geaccrediteerd door de British Computer Society (BCS) en in sommige gevallen de International Institute of Business Analysis (IIBA).

BCS International Diploma in Business Analysis 1

Mondeling examen

Het mondeling examen bestaat uit een 50 minuten durend interview met twee BCS-examinatoren. Zij toetsen de kennis en ervaring die jij tijdens de trainingsmodules opdoet en beoordelen jou op je vakinhoudelijke, professionele en interpersoonlijke competenties. Door deel te nemen aan de ‘Oral Preparation Day’ bereid je je optimaal voor op het mondeling examen. Bij positieve afronding ontvang jij het BCS International Diploma in Business Analysis.

Meer weten over het diploma?

Neem direct contact met ons op via het contactformulier hieronder.

  * Verplicht in te vullen velden.

  welcome, enjoy your coffee

  Waarom Le Blanc Academy:

  • Persoonlijk advies
  • Gemiddeld gewaardeerd met een 8+
  • Gecertificeerde docenten uit de praktijk
  • Officieel gecertificeerde cursussen

  Mogen we meedenken met jou over jouw koers?

  Wil jij sparren over jouw koers? Meer weten over een specifieke cursus of een diploma? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan direct contact op!

  Marieke
  Marieke de Vries