Meesteropleider in Analyse en Architectuur

“Wij gaan verder dan het bijbrengen van kennis. Wij helpen je ontwikkelen. Nu en ook later.”

Over ons 33

Kennis én kunde vanuit een duidelijke koers

Wij zijn Le Blanc Academy. Meesteropleider in Analyse en Architectuur. Wij gaan verder dan het bijbrengen van kennis. We helpen je ontwikkelen. Nu, maar ook tijdens je verdere carrièrepad. Wij maken het verschil in de aandacht die we voor iedere vakprofessional en voor elk team hebben. Sta je aan het begin van je carrière? Of heb je al enkele jaren ervaring en zoek je verbreding of verdieping? In elke fase staan wij voor je klaar met geaccrediteerde cursussen met deskundige docenten uit het werkveld. Mogen we meedenken met jouw koers?

Over ons

Iemand niet wijs, maar ook kundig maken: dat is een kunst. Dat ondervonden wij tijdens onze zoektocht naar goede opleiders. In plaats van genoegen te nemen met de bestaande kennisgerichte cursussen, richtten wij zélf een Academy op. In eerste instantie voor onze eigen business analisten, business informatie analisten en solution architecten. Tegenwoordig voor alle geïnteresseerden met voldoende voorkennis.

We zijn trots op de lovende reacties die we krijgen over de docenten die tevens meesters zijn in het werkveld en kennis écht weten toe te passen. Over de lesindeling waarbij we het uitwisselen van onderlinge kennis- en ervaring centraal stellen. En over de flexibiliteit en betrokkenheid bij jou als student en als individu. Met een breed netwerk in het werkveld en onze verbondenheid met diverse beroepsorganisaties staan we middenin de wereld van Analisten en Architecten, waardoor we gericht advies kunnen geven aan elke vakprofessional.

bcs-data-analysis
Le-Blanc-cursusmateriaal
bcs-benefits-planning-realisation

Een leven lang leren

Dankzij ons ruime, hoogwaardige aanbod aan cursussen, kun jij een leven lang leren. In iedere stap van jouw persoonlijke koers, zijn er nieuwe mogelijkheden om verder te groeien in kennis en vaardigheden. Onze gecertificeerde docenten zijn nog steeds dagelijks in het werkveld actief. Zij zijn er op gebrand hun hoge niveau aan kennis en ervaring, óók in praktische context te brengen. Deze dialoog met de studenten maakt iedere les weer verfrissend. Wij zijn er om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden. Natuurlijk tijdens de intake en het studieadvies, maar ook tijdens en na je cursus. Wij helpen je grip te krijgen op alles wat je moet weten én kunnen om jouw koers te kunnen varen.

Onze docenten: meesters uit de praktijk

Onze cursisten waarderen ons gemiddeld met een 8+

Onze referenties

Mogen we meedenken met jou over jouw koers?

Wil jij sparren over jouw koers? Meer weten over een specifieke cursus of een diploma? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan direct contact op!

Marieke
Marieke de Vries