Onze docenten: meesters uit de praktijk

Al onze docenten zijn gecertificeerde en gepassioneerde trainers, die ook dagelijks in het werkveld het verschil maken. Hier leer je ze alvast een beetje kennen.

Bertrand-Baesjou

Bertrand Baesjou

Bertrand heeft gewerkt voor verschillende overheidsorganisaties.

“Het leukst vind ik om tijdens de training een interactieve dynamiek te creëren zodat er op een natuurlijke manier een verdieping op de stof ontstaat die het beste aansluit op de dagelijkse praktijk.”

Docent bij:

Danny Kalkhoven

Danny Kalkhoven

Danny heeft o.a. gewerkt voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten voor advies en ondersteuning bij de overgang naar PGB2.

“Ik vind het geweldig om mijn werk in de weerbarstige praktijk te combineren met het trainerschap. Die combinatie van theorie en praktijk versterkt elkaar!”

Docent bij:

Douwe de Boer

Douwe de Boer

Douwe heeft o.a. gewerkt voor UWV, Provincie Utrecht en Gemeente Amsterdam.

“Als docent hoop ik te inspireren, te delen, te luisteren en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van zowel de persoon als het vakgebied.”

Docent bij:

Eelco Herle

Eelco Herlé

Eelco heeft o.a. gewerkt voor de provincie Overijssel en verschillende commerciële bedrijven.

“De samenwerking van mensen of organisaties in een verandertraject – zoals het inrichten van een informatieketen – geeft me energie! Als trainer draag ik dat plezier graag uit.”

Docent bij:

Geertje Appel

Geertje Appel

Geertje heeft o.a. gewerkt voor IVO Rechtspraak en het toeslagendomein van de Belastingdienst.

“Mijn passie is om vakgenoten te leren hoe je allerlei technieken effectief kunt gebruiken in organisaties. Waarbij de theorie altijd afwijkt van de praktijk.”

Docent bij:

Gert

Gert van Weelden

Gert heeft o.a. gewerkt voor Politie Nederland en CAK.

“Ik ga graag samen met de deelnemers op zoek naar hoe de theorie aansluit op hun praktijk. Op deze manier gaat de stof leven en leren we steeds meer over ons prachtige vakgebied.”

Docent bij:

Harm Kok

Harm Kok

Harm heeft o.a. gewerkt voor de Belastingdienst, TVM Verzekeringen en Rijkswaterstaat.

“Ik vind het leuk om complexe vraagstukken simpel te maken. De (praktijk)kennis die ik bij overheidsinstanties heb opgedaan, wil ik graag uitdragen in mijn trainingen.”

Docent bij:

Jeroen Kraan

Jeroen Kraan

Jeroen heeft o.a. gewerkt voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie, NS, ProRail, UWV en de Belastingdienst.

“Ik vind het mooi te zien als de theorie en de gezamenlijke ervaringen ervoor zorgen dat het kwartje valt bij de cursisten, waarna ze staan te popelen het geleerde in de praktijk te gaan brengen.”

Docent bij:

Kim Stael

Kim Stael

Kim heeft o.a. gewerkt voor UWV, Inspectie van het Onderwijs, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en Atos.

“Door de jaren heen heb ik veel van collega’s en vakgenoten geleerd, in mijn ervaring de beste manier om iets te leren. Ik vind het geweldig om over ons mooie vak te praten en wil op deze manier mijn opgedane kennis delen met anderen. Als trainer wil ik de theorie toepasbaar maken.”

Docent bij:

Luc Andre

Luc André

Luc heeft o.a. gewerkt voor de Provincie Drenthe, IMN, Sunweb Group, IVO Rechtspraak, Gemeente Amsterdam en KVK.

“Mijn ervaring als (business)analist in combinatie met de praktijk van cursisten zorgt ervoor dat we de theorie tot leven brengen om deze gezamenlijk te toetsen aan de weerbarstige praktijk.”

Docent bij:

Marc

Marc van Nielen

Marc heeft bij meerdere grote financiële, energie en overheidsorganisaties gewerkt aan klantinteractie- en digitaliseringstrajecten.

“Complexe vraagstukken terugbrengen tot overzichtelijke samenhangende onderdelen of stappen (van chaos naar orde) dat is de uitdaging die ik graag samen met mijn cursisten aanga.”

Docent bij:

Martin Schouten

Martin Schouten

Martin heeft o.a. gewerkt aan het Handelsregister Omnichannel Platform van de KVK en hun digitale werkplek.

“Waar ik energie van krijg? Mensen tijdens trainingen enthousiast maken door ze te laten inzien op welke manier ze van nóg meer waarde kunnen zijn voor hun organisatie.”

Docent bij:

Marwim van Overschot

Marwim van Overschot

Marwim heeft o.a. gewerkt voor de Kamer van Koophandel, Atos en de Nederlandse overheid.

“Mijn trainingen zie ik als ontdekkingsreizen. Onderweg leer ik nieuwe dingen en zet ik mijn ervaring in. Als trainer leer ik de deelnemers hoe ze voortaan zelf zo’n reis binnen Business Analyse kunnen maken.”

Docent bij:

Reina Boshuis

Reina Quak

Reina heeft o.a. gewerkt voor UWV, Belastingdienst en de NS.

“Ik vind het leuk om met een groep enthousiaste cursisten de theorie om te zetten in kunde in de praktijk. Zo kan ik inspireren en de cursist hopelijk genoeg leren om vertrouwd in de praktijk aan het werk te gaan”

Docent bij:

Ron Deen

Ron Deen

Ron heeft o.a. gewerkt voor KvK en CAK.

“Door mijn ervaring en kennis te delen in het Architectuur curriculum van Le Blanc Academy, wil ik beginnende Solutionarchitecten de bagage geven om effectief te kunnen opereren in deze uitdagende rol.”

Docent bij:

Willem

Willem Boshuis

Willem heeft o.a. gewerkt voor de Belastingdienst, Ministerie van Justitie en Veiligheid en ProRail

“Het mooie aan het docentschap zijn de vele nieuwe contacten met deelnemers die verschillende achtergronden, ervaringen en verfrissende invalshoeken op de materie hebben. Een gave manier om wederzijds te leren en te groeien.”

Docent bij:

Mogen we meedenken met jou over jouw koers?

Wil jij sparren over jouw koers? Meer weten over een specifieke cursus of een diploma? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan direct contact op!

Marieke
Marieke de Vries