skip to Main Content

Cursusaanbod Le Blanc Academy

BCS International Diploma in Business Analysis voor Business Analyse en Business Architectuur

Le Blanc Academy is het meest complete opleidingsinstituut in de Benelux voor Business Analyse en Business Architectuur. Wilt u uw kennis uitbreiden of zich verder specialiseren? Met ons speciale ontwikkeltraject voor business analisten kunt u internationaal erkende diploma’s behalen. Wilt u liever een losse cursus volgen? Dat kan ook. Elke cursus van Le Blanc Academy leidt tot een internationaal erkend certificaat.

BCS International Diploma’s in Business Analysis

Le Blanc Academy biedt de mogelijkheid tot het behalen van twee internationaal erkende diploma’s:
– het BCS International Diploma in Business Analysis
– het BCS International Advanced Diploma in Business Analysis

Hiervoor volgt u het ontwikkeltraject voor business analisten. Dat bieden we aan in samenwerking met het Engelse opleidingsinstituut AssistKD.

In dit overzicht vindt u een schematische weergave van het traject. Daarnaast hebben wij een opleidingsadvies voor het ‘Foundation & Practitioner‘ en het ‘Advanced‘ traject. Heeft u elders al een certificaat behaald voor een onderdeel van het ontwikkeltraject? Dan krijgt u voor dat onderdeel een vrijstelling.

BCS_logo

Accreditering

Alle cursussen zijn geaccrediteerd door de British Computer Society (BCS) en in sommige gevallen de International Institute of Business Analysis (IIBA).

The BCS International Diploma in Business Analysis

Foundation in Business Change

Deze cursus geeft een introductie op de Business Change levenscyclus en legt een brede scala van technieken uit die in verschillende stadia van een verandering gebruikt kunnen worden.

Business Analysis Practice

Deze praktijkgerichte cursus biedt deelnemers de vaardigheden die ze nodig hebben om een voortrajectopdracht of haalbaarheidsstudie effectief uit te voeren.

Modelling Business Processes

Deze praktijkgerichte cursus biedt praktische en bewezen technieken voor het modelleren, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen.

Requirements Engineering

In deze cursus leer je bewezen en praktische technieken voor zowel het eliciteren van requirements, als voor de analyse en het management van requirements.

Mondeling Examen

Tijdens een 50 minuten durend interview met twee BCS-examinatoren wordt de kennis en ervaring getoetst die de kandidaat tijdens de trainingsmodules heeft opgedaan.

Voorbereiding Mondeling Examen

Deze dag helpt bij de voorbereiding op het mondeling examen. Een ervaren BCS-examinator geeft toelichting op het examen en legt uit wat de examinatoren van de kandidaten verwachten.

BCS International Diploma in Business Analysis

The BCS International Advanced Diploma in Business Analysis

Agile Business Analysis

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor ervaren business-analisten die willen begrijpen hoe business-analyse in een agile context toegepast wordt.

Stakeholder Engagement

Deze cursus legt de belangrijkste raamwerken en principes uit rondom het effectief betrekken van belanghebbenden in een projectsituatie.

Benefits Planning and Realisation

De focus van deze cursus ligt op het opstellen van een businesscase en de oplevering van de daarin aan de organisatie beloofde baten.

Business Architecture

Deze cursus is gericht op professionals die betrokken zijn bij activiteiten binnen de business-architectuur en die op zoek zijn naar een praktische verkenning van de belangrijkste concepten en technieken.

BCS Advanced International Diploma in Business Analysis
Back To Top
X