Cursus BCS Agile Business Analysis

Je kennis verdiepen

Bedrijven kiezen meer en meer voor een agile manier van werken. Wat betekent dit voor jou als business analist? Hoe kun je bijdragen aan het succes van Agile-projecten? In de training BCS Agile Business Analysis leer je om nieuwe agile vaardigheden toe te passen binnen een true-to-life business analyse scenario.

bcs-agile-business-analysis

Na het volgen van deze cursus:

Weet je hoe de agile-filosofie is ontstaan en de voor- en nadelen van de meest gebruikte methodes;

Beheers je nieuwe waardevolle technieken die je kunt gebruiken in een agile omgeving: functional model map en story mapping;

Kan je bestaande businessanalysetechnieken slim toepassen in een agile-omgeving;

Ben je in staat om Product Owners te helpen bij het inrichten en organiseren van hun backlog, waardoor in elk increment en in elke iteratie de meeste waarde voor de organisatie wordt gerealiseerd.

welcome, enjoy your coffee

Waarom Le Blanc Academy:

 • Persoonlijk advies
 • Gemiddeld gewaardeerd met een 8+
 • Gecertificeerde docenten uit de praktijk
 • Officieel gecertificeerde cursussen

Cursus BCS Agile Business Analysis

 • Kosten: €2.445,- excl. BTW
 • Duur: 3 dagen
 • Taal cursus: Nederlands
 • Taal materiaal en examen: Engels
 • Internationaal erkend BCS-certificaat

Deze cursus is:

 • Inclusief BCS examen;
 • Inclusief lunch;
 • Goed bereikbaar met auto en OV;
 • Gratis parkeren.

Meer informatie?
Download de brochure:

  * Verplicht in te vullen velden.

  Van de cursisten wordt verwacht dat zij kennis hebben van business analyse technieken, bijvoorbeeld door het volgen van één of meer trainingen of door relevante werkervaring.

  Examen

  De cursus wordt afgesloten met een 90 minuten durend online gesloten boek examen met meerkeuze vragen. Bij de cursus is een voucher inbegrepen om dit examen op een zelf gekozen moment te boeken.

  Actief meedoen in de cursus en enige thuisstudie is voldoende om het examen met goed gevolg te maken. Het examen is in het Engels. Deelnemers waarvan Engels niet hun eerste taal is, krijgen 23 minuten extra tijd om het examen te maken.

  Certificaat

  Bij het behalen van het examen ontvang je het internationaal erkende certificaat ‘Agile Business Analysis’, van de British Computer Society (BCS). Deze cursus is een Analytical Skills module van het BCS Advanced International Diploma in Business Analysis.

  De cursus is op het Europees Kwalificatieraamwerk (EQF) niveau 7 en vereist een HBO/WO werk- en denkniveau.

  Docenten

  Al onze docenten zijn gecertificeerde én gepassioneerde trainers, die dagelijks in het werkveld het verschil maken. Hier leer je ze alvast een beetje kennen.

  BCS Agile Business Analysis 1
  Geertje Appel
  Geertje heeft o.a. gewerkt voor IVO Rechtspraak en het toeslagendomein van de Belastingdienst.

  “Mijn passie is om vakgenoten te leren hoe je allerlei technieken effectief kunt gebruiken in organisaties. Waarbij de theorie altijd afwijkt van de praktijk.”

  BCS Agile Business Analysis 2
  Danny Kalkhoven
  Danny heeft o.a. gewerkt voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten voor advies en ondersteuning bij de overgang naar PGB2.

  “Ik vind het geweldig om mijn werk in de weerbarstige praktijk te combineren met het trainerschap. Die combinatie van theorie en praktijk versterkt elkaar!”

  Inschrijven voor aankomende cursussen

  Schrijf je hieronder in voor de cursus BCS Agile Business Analysis. Heb je vragen over het inschrijven of de cursus. Neem dan gerust contact met ons op.

  Testimonials

  Mogen we meedenken met jou over jouw koers?

  Wil jij sparren over jouw koers? Meer weten over een specifieke cursus of een diploma? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan direct contact op!

  Marieke
  Marieke de Vries