Certificeringen

Als meesteropleider in Analyse en Architectuur gaan we graag een stapje verder dan het bijbrengen van kennis. We helpen je ontwikkelen. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jaren werkervaring hebt. Bij Le Blanc Academy ben je aan het juiste adres. Dankzij ons hoogwaardige cursusaanbod kun jij een leven lang leren. Graag introduceren we op deze pagina de verschillende certificeringen.

BCS-business-architecture

BCS

Bij het behalen van het examen van één van de BCS-cursussen ontvang je het internationaal erkende certificaat van de British Computer Society (BCS). Elke cursus is een module van het BCS International Diploma in Business Analysis. Met vier certificaten kan het diploma al worden behaald na het voltooien van de Preparation Day en het mondeling examen.

Certificeringen 1

“Wij gaan verder dan het bijbrengen van kennis. Wij helpen je ontwikkelen. Nu en ook later.”

Decision Management Solutions

James Taylor is een van de grondleggers van Decision Management. Met zijn ruime ervaring in de praktijk en de door hem geschreven boeken, gaat de cursus diep in op onderwerpen die belangrijk zijn binnen Decision Management. James Taylor en zijn collega’s helpen organisaties door het toepassen van geavanceerde analyses, artificial intelligence, bedrijfsregels en ondersteunende technologieën. DMS is de toonaangevende leverancier van oplossingen en een professionele dienstverlener die zich uitsluitend richt op beslissingsbeheer.

Om het certificaat van Decision Management Solutions te behalen volgt na de training een kort persoonlijk assessment waarin de waargenomen begrip van de materie en de participatie worden geëvalueerd. Door middel van mondelinge vragen wordt de mate van beheersing van de materie getoetst.

Certificeringen 3

Onze cursussen met Taylor-certificering

welcome, enjoy your coffee

Waarom Le Blanc Academy:

  • Persoonlijk advies
  • Gemiddeld gewaardeerd met een 8+
  • Gecertificeerde docenten uit de praktijk
  • Officieel gecertificeerde cursussen

Mogen we meedenken met jou over jouw koers?

Wil jij sparren over jouw koers? Meer weten over een specifieke cursus of een diploma? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan direct contact op!

Marieke
Marieke de Vries