Laatst bewerkt: 07-09-2021

Actuele informatie rondom corona

Cursus volgen:

Momenteel zijn we de klassikale trainingen weer aan het opstarten. Een klassikale training kan alleen doorgaan als de maatregelen het toelaten en we nog anderhalve meter afstand kunnen houden tussen elkaar. Na je inschrijving ontvang je bericht in welke vorm de cursus door gaat. Doordat we nog steeds 1,5 meter afstand van elkaar moeten bewaren zullen we tijdens klassikale cursussen kleinere groepen aanhouden. Wanneer je bent ingeschreven voor een cursus maar je hebt symptomen die wijzen op een corona besmetting vragen wij je om jezelf te laten testen en alleen bij een negatieve uitslag naar de cursuslocatie te komen.

Examen doen:

De examendagen op de derde vrijdag van de maand gaan klassikaal door. Wij hebben genoeg ruimte om jou als examenkandidaat veilig te ontvangen. Er zullen dan ook niet meer dan twee examenkandidaten tegelijk examen doen.

Wij geven ook de mogelijkheid om een digitaal examen te maken. Als je hier gebruik van wilt maken, neem dan contact met ons op om de mogelijke data te bespreken. Wanneer we weer klassikale cursussen gaan doen gaan we geleidelijk terug naar examens die aansluitend aan de cursus in klassikale vorm worden afgenomen.

Informatie over het coronavirus, het voorkomen hiervan en de richtlijnen vind je op de website van het RIVM.

Mochten de richtlijnen van het RIVM wijzigen, zullen wij passende maatregelen nemen die je op deze pagina kunt vinden.

Wat als ik op basis van de richtlijnen van het RIVM niet kan deelnemen aan een cursus?

Als je niet kunt deelnemen aan een geplande cursus, vragen wij je contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per mail via info@leblancacademy.nl of telefonisch op 088-3310255. We zullen dan afspraken met jou maken over het digitaal of het later volgen van een training.

Mogen we meedenken met jouw koers?

Wil jij sparren over jouw koers? Meer weten over een specifieke cursus of een diploma? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan direct contact op met Tara van Belzen of vul ons contactformulier in op de contactpagina.

Laatste corona update 1
Tara van Belzen

Coördinator & Opleidingsadviseur
+31 88 33 10 255
info@leblancacademy.nl