Laatst bewerkt: 10-11-2020

Actuele informatie rondom corona

Cursus volgen:

Momenteel geven we alle cursussen digitaal. Ook de cursussen die al klassikaal gepland stonden gaan door in digitale vorm. Het benodigde cursusmateriaal om de cursus te volgen, sturen wij alle cursisten voortijdig toe.

Examen doen:

De examendagen op de derde vrijdag van de maand gaan klassikaal door. Wij hebben genoeg ruimte om jou als examenkandidaat veilig te ontvangen. Er zullen dan ook niet meer dan twee examenkandidaten tegelijk examen doen.

Wij geven ook de mogelijkheid om een digitaal examen te maken. Als je hier gebruik van wilt maken, neem dan contact met ons op om de mogelijke data te bespreken.

Informatie over het coronavirus, het voorkomen hiervan en de richtlijnen vind je op de website van het RIVM.

Mochten de richtlijnen van het RIVM wijzigen, zullen wij passende maatregelen nemen die je op deze pagina kunt vinden.

Wat als ik op basis van de richtlijnen van het RIVM niet kan deelnemen aan een cursus?

Als je niet kunt deelnemen aan een geplande cursus, vragen wij je contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per mail via info@leblancacademy.nl of telefonisch op 088-3310255. We zullen dan afspraken met jou maken over het digitaal of het later volgen van een training.

Mogen we meedenken met jouw koers?

Wil jij sparren over jouw koers? Meer weten over een specifieke cursus of een diploma? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan direct contact op met Tara van Belzen of vul ons contactformulier in op de contactpagina.

Laatste corona update 1
Tara van Belzen

Coördinator & Opleidingsadviseur
+31 88 33 10 255
info@leblancacademy.nl